Vervolgopleiding Hathayoga docent, van 100u. naar 200u.

Vervolgopleiding Hathayoga docent, van 100u. naar 200u.

Zondag 9 september gaan we van start met de tweede helft van de opleiding tot Hatha Yogadocent.

De 100 u. wordt opgehoogd naar 200 u. waarna je je kunt registeren bij de Yoga Alliance.

Wanneer je aantoonbaar een basisopleiding van 100u. hebt afgerond en je wilt graag meer verdieping en je wilt je registreren bij de Yoga Alliance, dan kunnen we kijken of de mogelijkheid tot instromen bestaat.

Voorwaarde is wel dat je al bezig bent met lesgeven, en ieder geval tijdens de vervolgopleiding  minimaal eens per week een yogales voor een groep verzorgt.

Het beste kun je  contact opnemen met me via mail: ingrid@yogapriya.nl of via WhatsApp 06-26610652. Bellen kan natuurlijk ook, spreek dan bij geen gehoor s.v.p. wel de voicemail in zodat ik contact kan opnemen met je.

We gaan diverse gastdocenten verwelkomen die Yoga gerelateerde onderwerpen met ons gaan uitdiepen, denk aan o.a. Ayurveda, Pranayama, Filosofie, Chakra’s, Meditatie, Krya’s enz.  Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan het lesgeven zelf, denk aan stemgebruik, een gedegen basiskennis van de anatomie, begeleiden en corrigeren van je deelnemers.

Er komen ook andere Yogastijlen aan bod, o.a. aan Yin Yoga en Vinyasa Yoga.

De prijs van de vervolgopleiding is incl. 21% BTW € 1.350.00 p.p. dit is inclusief de Syllabus, examen en diploma.

In totaal (dus incl. de 100 u.) ben je verplicht 6 Workshops te volgen bij Yoga Priya of een door Yoga Priya in samenwerking met een andere aanbieder verzorgde Workshop.

   

 

Laten we samen het mooie pad van Yoga gaan bewandelen, met de nodige nuchterheid, betrokkenheid, leergierigheid en motivatie.

Namasté

Ingrid